Kødpakke

En portion indeholder ca. 55 - 65 kg. kød.

  • ½ mørbrad til bøffer el. Chateau Briand
  • 1 stk. højreb hel el. til koteletter
  • ca. 8 tyndstegs-koteletter
  • 1 culotte el. Cuvette
  • ca. 8 bøffer af tykstegsfile
  • ca. 10 stk. til bankekød
  • 3-4 roastbeef
  • 3 bovstege til gryde- eller ovnstege
  • 2 tykkamstege til gryde- eller ovnstege
  • 6-8 osso buko i skiver
  • 3-4 stk. tværreb til suppe el. steges i ovn
  • 2 stk. kalvebryst 1 kalve-rullesteg
  • ca. 5 kg.bøffars
  • ca. 1 kg. småkød til gryderet
  • 2-3 poser kraftben
  • 1 stk. kalvelever oksehale - hjerte el. kalvetunge
  • ca. 4 benløse fugle
www.ik-design.dk