Hereford kvæg

Kødkvæg af Hereford racen

Østerlund Kødkvæg's mål er at kunne tilbyde det bedst mulige kalvekød til de lavest mulige priser.

Hereford kvæg er kendt for sin kraftige smag. Den dyb røde farve med en flot fedtmarmorering. Kødet opnår kun disse egenskaber ved at Herefordkvæget opdrættes under optimale forhold.

Skal dyrene udvikle de store muskelgrupper, der giver det bedste kød, skal de have mulighed for at bruge musklerne på en naturlig måde.

Hos Østerlund kødkvæg går Hereford kvæget frit på store åbne græsenge, og kvæget går på græs sålænge vejret giver mulighed for det. I vinter halvåret kan dyrene gå ind i den åbne stald og først når sne og frost kræver det, står dyrene på stald. Derfor kan Østerlund garantere, at kødet har den gode smag.
Når vores dyr skal slagtes, forsøger vi at undgå stress hos dyrene. Vi transporterer aldrig flere dyr sammen end højst nødvendigt og alle dyrene er inden transporten vænnet til at blive indfanget. Begge forhold forebygger den stress, der kan give bismag i kødet.

Selve slagtningen foregår på det dyrlægekontrollerede slagteri i Ulfborg. Efter slagtningen hænger kødet på køl i mindst 15 dage for at modne. Selve parteringen foretages af Inge Kobberup selv. Inge er faguddannet butiksslagter.

Vi håber, at De både til hverdag og fest vil være tilfreds med kød fra Østerlund Kødkvæg.

Hvis du udfylder denne lille formular sender jeg dig en mail næste gang jeg har slagtet.

Herefordkød
Dit navn*
Adresse:
Post nummer og by
Telefon nummer*
Din email adresse*
Besked*
This is a captcha-picture. It is used to prevent mass-access by robots. (see: www.captcha.net)
Skriv teksten, den beskytter mig mod spam

www.ik-design.dk